1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481755 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1394710

Sv: Skellefteå AIK - MODO Hockey 2011-08-24
J F K:

Forsberg lever ju på sitt namn. Ungefär som när Socialdemokraterna skulle försöka värva röster genom att kalla in Stellan Skarsgård, en multimiljonär som har flytt Sverige för att undvika höga skatter... Har du tillgång till ett stort namn, spelar det ingen roll vad du egentligen har får åsikter eller kunskaper, vilket givetvis är fördelaktigt när det gäller att sälja en produkt.

Att Forsberg läser sin företagarutbildningar tycker jag sedan är kanonbra. Kan han komplettera sitt namn med faktiska kunskaper (vilket han redan lär ha till viss del efter Veckefjärden, arenan, crocsen m.m.) så kommer det nog bli riktigt bra.

Men likväl behövs det några personer som kan räkna ut hur man skall exponera dessa "kändisar" på bästa sätt för att maximera inkomsten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - MODO Hockey 2011-08-24
Bad_Brett: Förstår inte liknelsen med en skatteflykting hos socialdemokraterna...

Hur som helst så är Micke P vad jag förstår mer en säljare av reklam (jobbar mot sponsorer) och inte alls den person du söker som troligen är chefen för marknadsavdelningen eller liknande. Där är jag den förste att hålla med om att vi fullständigt saknar någon med den visionen och kunnandet.
Kommentera