1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481600 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1396744

Sv: SCA-Cupen 2011
Wayne Gresky:

Om man nu vill testa Ryno ordentligt varför sätter man då honom inte i den miljö som han troligast kommer att spela i vid ett eventuellt kontrakt.

Skapa en potentiell 3-4 line och ge dom massor av istid (20-22 min) i matchen mot Sundsvall. På det viset borde man få svar.

Nu är det ju inte omöjligt att han med Axelsson och Hannula gör 2-3 poäng mot det allsvenska bottenlaget Sundsvall. Vips så har han ett kontrakt på fel premisser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA-Cupen 2011
Sawchuk: I mina ögon har vi idag fyra st givna top 6-spelare: Axelsson, Schremp, Sundström och Skröder. Sen ser jag inget fel i att pröva sig fram om det är Madsen, Danielsson, Hannula, Samuelsson, Andersson eller Ryno som passar bäst in bredvid dessa. Ryno var trots allt en av allsvenskans bästa poängplockare förra säsongen. Det finns dessutom ingen given regel som säger att de tre bästa spelarna bildar den bästa kedjan.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: SCA-Cupen 2011
Sawchuk: Ska man bedöma en spelare så vill man se denne i olika roller. Även om inte Ryno ska spela i fyra mot fem, så kan man sätta honom i den rollen för att se hur hans spelsinne fungerar. Man kan sätta honom i en rent producerande kedja för att se hur bra hans offensiv är om han har bra yttrar. Jag tycker att du måste ge Foppa, Macke, Samuelsson och Andersson credit nog att förstå hur bra Ryno är baserat på många faktorer och inte bara beroende på om han gör tre poäng mot Sundsvall eller inte.
Kommentera

Sv: SCA-Cupen 2011
Jag och mina kollegor på Osynlig.se har snickrat ihop den här lilla tjänsten för uttråkade spotifyanvändare. Den skapar spotifylistor baserade på last.fm´s databas. Ange bara artist eller låt, så gör vår kod resten =)
Kommentera

Sv: SCA-Cupen 2011
Sawchuk: lugn nu, jag tror nog uffe sätter susse och schremp för ryno alla dagar i veckan!

detta kan vara bra å se om han kan centra en 1 och 2:a lina om någon av första centrarna skadar sig under säsongen.
Kommentera