1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1396770

Sv: SCA-Cupen 2011
J F K:

Nä, jag anser att man måste ha haft en tanke då men gav Ryno ett Try Out kontrakt, den borde man följa. Nu tror jag inte Ryno kommer att vara framträdande ens mot Sundsvall så det ordnar sig kanske ändå. Nåväl, framtiden får väl helt enkelt utvisa vem som får rätt. ( och det vet vi ju hur det slutar ;) )

Ska bli intressant att se Adam Pettersson som är utlånad från Skellefteå till Sundsvall, där får Modoförsvaret något att hålla reda på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA-Cupen 2011
Sawchuk: Då han bara varit framträdande i en offensiv roll så är det nog som sådan man hoppades att han skulle blomma ut. Han har haft mycket otur med skador och med rejäl träning så tror jag att man hoppades att han skulle blomma ut till den spelare som Håkan Andersson såg. Förmodligen därmed som en potentiell spelare för de två första formationerna. Han är avig och hans framspelning till Haris mål tyder på klass, men samtidigt så blandar han friskt med väldigt konstiga beslut och långsam skridskoåkning. (Samtidigt så ser ju alltid stora spelare sega ut. Hostak och Janne Larsson är spelare som sett ut som de åkte omkring i sirap, men ändå på något sätt varit väldigt framträdande).
Kommentera

Sv: SCA-Cupen 2011
Sawchuk: Tyckte mig läsa på twitter att P4 ska sända matchen, ifall man inte kan vara på plats.
Kommentera