1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484880 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1400978

Sv: MODO Hockey - Frölunda 2011-09-15
Av första och andra linan, som är de som ska producera måste man kräva mer. Helt klart. Skröder - Susse - Danielsson lyckades inte få någon längd i anfallen, som man är van vid när det gäller dessa.
Hannula - Schremp - Samuelsson var ( som väntat? ) på tok för dåligt, att Samuelsson inte skulle räcka till hade jag räknat med, men att Hannula skulle vara så dålig som idag, det trodde jag inte. Såg helt slut ut och skapade ingenting. Samuelsson var enligt mig en bedrövelse och har som jag tidigare sagt ingenting i en top-2 lina att göra i nuläget. Schremp visar att han har kvalité men behöver ( åtminstonde ) EN kedjekamrat som är värd namnet. I övrigt visade Hedman att han vill ånga vidare, bra frånsett den onödiga utvisningen. OKT & Meyer klart bästa backarna. Madsen och Andersson skapade ingenting på "rätt" sida rödlinjen, Nyström med dem har jag inga större krav på, uppenbarligen har vi bred trupp nog att spela Samuelsson i första och Nyström i 3e linan.
För tunt helt enkelt.
Förbaskat olägligt med Dickens skada får man säga, även om den kedjan knappast vänt på tillställningen helt med tanke på Hannulas insats, kanske den sämsta match man sett honom göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Frölunda 2011-09-15
McFire: Byström och hari har jag hellre än samuelsson!
Sett 3 matcher nu och jag har inte sett Samuelsson gjort något överhuvudtaget som gör att han ska spela i 1-2 linan, kanske tom. överhuvudtagetl i A-laget?!
Kommentera