1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483003 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1401223

Sv: MODO Hockey - Frölunda 2011-09-15
Dexter :

I detta fall handlar det inte om att vara junior eller inte.

Det handlar bara om att få den istid som förtjänas, oavsett om man är junior eller inte. Frågan blir känslig när det är tränarens son vi talar om. De flesta tror jag håller med om att något är fel. Speltiden inte matchar prestationen och har inte heller gjort det under träningsmatcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Frölunda 2011-09-15
Isse:

Henrik Samuelsson är väldigt talangfull men bör matchas på ett smart sätt.
Att sätta honom i en förstaline som ska bära Modo poängmässigt är orättvist både mot honom och laget.

Väldigt få, om ens någon sjuttonåring kan bära ett så tungt ok. Har sett det förut, sura miner från äldre medspelare som anser sig förfördelade. Avundsjuka miner från övriga juniorer. Tidningar och media som granskar allt man gör med lupp o.s.v

Henke har självklart talang men han är ingen Foppa eller Macke och bör inte heller matchas som om han vore det. Bara att som sjuttonåring vara med i en A-lags trupp i Elitserien är riktigt jävla stort och nått att vara stolt över.

Förtroende för en junior är att låta honom göra misstag och ändå ha en plats i truppen, det räcker väldigt långt då man är sjutton år och jag är säker att det räcker långt även för Henke om man förklarar detta för honom.

Ge Henke vettigt med speltid och förtroende i en 3:e eller kanske 4:e femma och han kommer att ta ett stort steg till nästa år.

mvh

Redigerad kommentar

Kommentera