1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481745 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1411765

Sv: Luleå HF - MoDo Hockey 111008
Gbg:

76,47% är bedrövligt dåligt hur man än vrider och vänder på det. Personligen tycker jag fortfarande att ser väldigt illa ut, där backarna ofta backar för djupt och/eller släpper spelare helt fria i slottet.

Även om Näslund vill ha honom i A-laget så kan han ju stå uppställd som extraforward. Det är ju Ulf som är ansvarig för den hårda matchningen. Idag var Henrik helt bedrövligt dålig och gjorde inte en enda bra sak under hela matchen. Men när laget toppades på slutet och Hedman flyttades upp, var det ändå Nyström som kliva åt sidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - MoDo Hockey 111008
Bad_Brett:

Har sett de två senaste matcherna nu efter att ha följt säsongsinledningen via webradion. Håller med dig om att backspelet blir alldeles för passivt emellanåt. Ingen av backarna går väl bort sig Hållberg-style och jag tycker faktiskt att de spelar ganska rejält och fysiskt individuellt men just det fenomenet, att det ideligen ska backas enda ner i knät på Tellan, det gillar jag inte.

Ser onekligen ut som en medveten taktik vilket för mig är helt obegripligt, Antos mål i förra matchen var en direkt följd av detta.

Gällande BP så gillar jag Luleås taktik med extrem press på puckföraren och jag har i flera år önskat att MODO skulle spela just så. Även guldåret 2007 så var faktiskt vårt BP riktigt dåligt där vi krympte ihop boxen extremt mycket och det var mer tur än skicklighet att vi inte släppte mer mål än vi gjorde då, framför allt i slutspelet.
Kommentera