1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1413402

Sv: MODO Hockey - Brynäs IF 2011-10-12
McFire: Ok så det är bättre att spelare förväntar sig att bli överfallna hela tiden än att försöka övertala förövarna att spela riktig hockey istället? För en schysst tackling tror jag nog att L hade klarat av i det läget men nu handlade det ju inte om en sådan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Brynäs IF 2011-10-12
Olle: Överfallna? Läser du inte det jag skriver innan du svarar?
Du sa att du trodde att L inte förväntade sig en tackling utan räknade med att Madsen skulle gå på puck. Jag säger att jag tycker man bör förvänta sig en tackling.
Är det som du säger, att L räknar med att Madsen inte ska tackla utan gå på puck så anser jag att L får skylla sig själv väldigt mycket. Åker man runt och "inte förväntar sig att bli tacklad" när man spelar bör man kanske fundera på att lägga av för övrigt.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Brynäs IF 2011-10-12
Olle:

Det ser ut som att L sträcker sig mot pucken och sträcker fram halsen likt en nyfiken sköldpadda.

Madsen blir helt förskräckt och gör allt i sin makt för att undvika en allt för hård kollision, men eftersom han är dansk så hinner han bara försöka dra undan/bakåt vänsterarmen innan kollisionen är ett faktum.

Den bakåtdragna armen smaskar rakt in i skallen och vi får se en salchov, propellern eller skutt med snurr som är vacker och magnifik.

Det hela blir så in i hellvitte pinsamt att L gör sitt yttersta för att sjunka genom isen, men när han inser att det är lönlöst efter som han varit iskall hela matchen så får han något moloket masa sig till båset.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Brynäs IF 2011-10-12
Olle:

Isdans

VS

Ishockey
Kommentera