1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481587 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1426033

Sv: RE-building the future 2011/2012
Hahl Bundy: Inget konstigt i det. Han var elitseriens bäste spelare när han lämnade och det är givet att han är intressant för samtliga lag. Det är samma läge som med Strålman, med skillnaden att MZA sitter fast i ett kontrakt. Dock så framstår ju Rangers inte överdrivet intresserade av att släppa honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012

Wayne Gresky: Det blir allt vanligare med spelare som misslyckas och kommer hem med svansen mellan benen, vilket borde öppna för nya lösningar. Jag har förvisso ingen aning om hur det fungerar med NHL:s regelverk, men nog vore det förnöjsamt om man började skriva kontrakt som gällde vid avbrutna NHL-karriärer. Alltså att det gamla kontraktet återaktiverades om spelaren väljer att flytta tillbaka över pölen.  

Zucca - hä hem dä!

Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: Wayne Gresky: Precis! Och att Rangers inte är så sugna på att släppa honom är väl lite av den anledning arnio beskrev fallen mellan Ritola och Hobbit! Zucca sitter på ett 2-vägskontrakt som knappt syns på Rangers lönelista så länge han spelar i AHL! Rangers vet ju självklart vad Zucca besitter och har väl kanske ingen panik med att låta han bevisa det även där!
Kommentera