1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1448555

Sv: MoDo - Linköping 111208

NikkiNine:

Jag förstår dina resonemang och kan hålla med om att det är dumt att spräcka förstalinan så länge den spelar så pass bra som den gör. Däremot tror jag fortfarande att kemin i det långa loppet skulle bli bättre av Axelsson på Danielssons plats. Nåväl, det är ett ganska angenämt problem.

Det finns väl egentligen en punkt jag inte håller med dig på och det är Anderssons offensiva potential. Han är utrustad med ett riktigt bra skott som han använder alldeles för sällan. Dessutom behöver Schremp och Hari någon som städer efter dem och Madsen har varit katastrofal i defensiven i år, förmodligen sämst i laget tillsammans med Hedman och HS.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping 111208

Bad_Brett:

Jag tycker Madsen och Schremp funkade bra när Possler/Olofsson fick spela där några matcher. Fick Hari också chansen då? Kommer inte ihåg.

Madsen började säsongen rätt risigt men har spottat upp sig tycker jag. Dessutom tycker jag inte man ska såga Schremps defensiva arbete i tusen bitar, han är inte _helt_ värdelös.

Min poäng är att Madsen har potential att göra upp emot 30 poäng (blir väl 20-25 denna säsong) men det kommer han aldrig att göra med Forsberg och Hedman. Andersson kommer väl att göra ca 10 poäng detta året om han inte skulle träffa världens formkurva (potential för säg 20? ett bra år) och då kan han lika gärna spela med Hedman och Forsberg och biffa upp den kedjan lite.

Faktum är att jag är lite besviken på Andersson, jag hade nog förväntat mig mer än 5 poäng och -3 efter halva säsongen. Kanske hade jag för stora förväntningar på honom.

Kommentera