1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1455875

Sv: MoDo - Luleå 120107
Modoante: Lumberjacks har inget ansvar, däremot ligger det helt klart i deras intresse att ståplatspubliken sköter sig eftersom de kommer att förknippas med dess uppträdande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 120107

Wayne Gresky:

"Lumberjacks har inget ansvar, däremot ligger det helt klart i deras intresse att ståplatspubliken sköter sig eftersom de kommer att förknippas med dess uppträdande."

Ja jag håller med att det ligger i deras intresse att klacken sköter sig, men nu vekar ju även sittplats ha misskött sig genom att spotta ned på Luleåklacken och kasta snus mm. Så lite orättvist att Lumberjacks få ta hela smällen.

"Det kastades flaskor, snus och annat både från Modos klack och från sittplatsläktaren ovanför"

Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 120107

Wayne Gresky:klart det ligger i deras intresse Men det är ju inte Lumberjacks som kan styra över vilka som ställer sig på ståplats inte heller har dom nån befogenhet att avhysa dom som inte sköter sig.

Det verkar nästan vara nån trend att skylla allt negativt som händer under matcherna på klacken.dom ska naturligtvis kritiseras när det är befogat men kan man komma med negativ kritik när det är befogat så måste man kunna ger dom cred också.

Men jag hör aldrig samma personer skälla lika mycket på sittplats när det kastas in matchprogram på isen.

Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 120107

Ja, vad ska man säga... Någonting skulle ju ha hänt förr eller senare när man står och buar ut tillresta supportrar. Vrålar att man hatar deras lag, slänger pet-flaskor, snus, matchprogram och pekar finger åt dem. 

Men det måste vara svårt att visa andra människor någon form av respekt...

Kommentera