1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480929 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1457223

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12

mattias - 74: Vilka idiotgrejor? Har du bildat en uppfattning utifrån vad kvällstidningarnas sk experter tycker nu igen?

Den första är en kollision, en helt olycklig sådan. Absolut ingenting. Den andra situation är mer oklar, men jag hävdar med bestämdhet att det utifrån TV-bilderna är jävligt svårt, för att inte säga omöjligt, att säga om Tolsa ser, eller inte ser, Tjärnqvist förrän det är för sent. Hans ryckning precis innan kollisionen kan lika gärna vara medvetet som en helt omedveten försvarsmekanism.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12
Poffa: Först såg jag hans hopp som ett bevis på att han faktiskt ser Tjärnqvist, men det är ju faktiskt möjligt att han hoppar för att ta ned pucken på bröstet, även om det kan kännas en aning oortodoxt.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12

Poffa:

Vadå igen?

Nej verkligen inte. finns ingen anledning för dig att sitta och försöker vara lustig. Jag bildar mig en uppfattning över situationer precis som vem som helst annars. får man göra det?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Färjestad BK - MODO Hockey 2012-01-12

Poffa: På tal om idiotgrejer, eller snarare avsaknad av dem:

"I den individuella statistiken återfinns MODO:s Anton Hedman i topp. Hedman har tacklats 103 gånger så här långt vilket på 37 matcher ger ett snitt på strax under tre tacklingar per match. Noterbart är att Hedman inte blivit utvisad en enda gång för ett regelbrott i samband med en tackling."

Hedman ligger för övrigt på delad 80:e plats i elitseriens utvisningsliga, ett ras från fjolårets femteplats.

Kommentera