Inlägg #1459805

Sv: MoDo - HV71 2012-01-18
Monno: Haha domaren är fantastisk... Idioten släpper allt i 3:e

Berka:

Värdelös period av MoDo. Trist att man inte har lärt sig sin läxa. Den här förlusten får skrivas på Samuelssons konto, för spelarnas prestationer var det inget fel på.

Men det är bedrövligt att de gång på gånger försöker dribbla sig igenom Frölunda-försvaret på egen hand. Varför inte bara ställa in tre spelare framför deras kasse och släng in pucken lågt, istället för att prompt försöka sätta den snyggt i krysset?

Avslutningsvis: Ludvig Byström, vilken talang. Killen var ju fullständigt dominant i tredje perioden och räddade kvar pucken säkert fem gånger i anfallszon. Synd att han inte får mer istid med tanke på hur bra han spelar.