1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481094 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1460240

Sv: RE-building the future 2012/2013

Okej, jag ser rätt mycket juniorhockey och tycker det är fantastiskt med den framgångsvåg vi ser på juniorsidan just nu men jag anser att det finns en övertro till juniorerna bland många Modo-fans.

Här och på Twitter är det många som verkar förespråka att vi ska testa hur många juniorer som helst. Modo är indragna i en bottenstrid, vi har 14 matcher kvar av grundserien och då tycker inte jag vi ska prova varenda junior vi har,typ.

Modo har redan till dags datum låtit 11 juniorer prova på spel i A-laget. Mest i ES, tror jag. Men ärligt, alla dessa håller inte för spel i ES ännu. Sockan, Ludde, Hari och John Westin är de som definitivt gör det. Jeppe Olofsson, Erik Nyström, Bohman och Linus Ullmark står på gränsen. 

Övriga spelare, som t ex Possler och Krüger, gör det inte. De behöver mer tid på sig. Krüger tror jag t ex inte är elitseriematerial alls. Possler är det definitivt, men om ett eller två år.

Låt juniorerna få mogna och förtjäna chansen innan vi skriker på att de ska testas i A-laget. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Poffa:Får göra en Juholt här, menar inte att ännu fler junisar ska testas, mer att Sundsvall (elr annan Allsv klubb) inte verkar så bra väg att gå.

Fler som upptäckt Ludde:

Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

Poffa: Håller med dig till 100%

Angående Krüger så är jag också mycket osäker på huruvida han någonsin blir en elitseriespelare, har han farten och framför allt, har han inställningen som krävs?

Vad tror du om en spelare som disskuterats väldigt lite både här och på twitter, tänker på Tim Westerberg? En spelare som jag personligen är lite förtjust i av någon anledning.

Kommentera