1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1460251

Sv: RE-building the future 2012/2013

Poffa: Håller med dig till 100%

Angående Krüger så är jag också mycket osäker på huruvida han någonsin blir en elitseriespelare, har han farten och framför allt, har han inställningen som krävs?

Vad tror du om en spelare som disskuterats väldigt lite både här och på twitter, tänker på Tim Westerberg? En spelare som jag personligen är lite förtjust i av någon anledning.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

qwertas: Kan tänka mig att Robert Hägg mycket väl kan vara med i diskussionen trots hans ringa ålder.

Jag tycker att Hari är bättre som ytterforward i elitserien pga att han fortfarande är lite valpigt och svag. Det är precis tvärtom med Fredric Andersson som istället kommer lite fel i markeringar när han spelar på kanten i och med att han är van att vara center. Jag tror att det var Fredric som helt missade sin markering vid 2-1 senast och jag kan inte för mitt liv begripa varför Samuelsson har kedjorna som han har dem.

Jag älskar verkligen Samuelssons sätt att alltid försvara spelarna. Det är skönt jämfört med Challes skylla-ifrån-sig-attityd. Det känns som om alla i Modo kan göra bort sig och att Samuelsson skulle ställa sig i skottgluggen och ta all skit. Däremot kan jag verkligen inte på ett enda sätt begripa hans coaching av forwards. Det är sällan eller aldrig jag haft så diametralt motsatt åsikt med en tränare som jag har med Samuelssons coaching (eller ofta fullständiga brist på densamma) utav forwards.

Kommentera