1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481092 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1460854

Sv: Apropå ingenting...
Berka: 4:e är inte någon defensiv kedja. De killarna suger ju i egen zon. Jag tycker faktiskt att det är rätt att ha Hari där så att det finns någon spelare som ser till att man faktiskt kan vara i anfallszon ett tag. Fjärdefemman har för övrigt inte varit en belastning på sistone om man tittar på plus/minus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Wayne Gresky: Vad har vi då en 4:e kjedja till?!

1,2,3 ska kunna producera enligt min mening, 4:e ska vara en tung kjedja att möta, mycke skriskoåkning och smälla på mycke mycket.
Svensson, Andersson, kfop är knappast något av de båda, 4 kjedjan är inte heller komplett i nått anseende!

Svensson, Andersson , hari bör kunna bli en kjedja som kan hänga några poäng, skillnaden mellan kfop och hari offensivt blir enorm!! Dessutom ska hari vara en offensiv pjäs så jag ser det viktigt att han får spela i sitt rätta element och går utvecklas!

Westin, kfop, Hedman blir definitivt inte en producerande kjedja MEN alla 3 kan spela fysiskt och vara en typisk 4:e kjedja som spelar 0-0 och smäller på, skillnaden med kfop ist för hari blir enorm!!

Den enda fördelen med att ha kfop ist för hari är att hari är lite valpig än.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Wayne Gresky: Tycker att det har blivit mer balanserat sedan man lyfte upp Kfop i tredje. Han gör sig betydligt bättre på en kant där han bara kan köra, den formationen har ju dessutom fungerat riktigt bra på sista tiden.

Kommentera