1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479947 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1461005

Sv: RE-building the future 2011/2012

Wayne Gresky: Om det inte påverkar våra möjligheter att slåss om en back så ser jag inga som helst fel med den här värvningen. Tror heller inte att Kalus är speciellt dyr, med tanke på hur det gått för honom senaste säsongerna. Han kanske ser det som en chans att vända trenden och är beredd att ta en låg lön pga det.

Kalus är, som en del påpekat, en värvning för en fortsättning efter 55 omgångar. En spelare som breddar, som kan vara ett riktigt "pain in the ass" för motståndarna och som kan få fart på PP (om man ska tro beskrivningarna av honom).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012

Poffa: Han var ju tom på try-out med Jokerit i början av säsongen och har inte direkt roasat marknaden i Tjeckien, så det handlar nog inte om några jättepengar. En chansning och kanske en titt inför nästa säsong också.

Han har ju spelat ett par säsonger med Madsen i Houston, så Morten borde ju ha skaplig koll på vad det är för karaktär också.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012

Poffa:

John Klingberg som spelade med Kalus en sväng i höstas säger att han är en riktigt rolig kille. Sprider han bra stämning? 

Kommentera