1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484880 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1479814

Sv: Kvartsfinal 5 120318 ca 15:10

Huge:

Jag tycker inte att en tveksam (ja, om domarna nu bedömde det som att Skröder nuddade pucken, vilket är svårt att se på TV-bilderna) utvisningsituation är anledning till att konsekvent blunda för regelöverträdelser gjorda av ena laget.

Om vi vänder på det. Om Skellefteå hade gjort mål på det numerära överläge de fick efter Gorens filmning senast, skulle det vara okej att helt plötsligt blunda för allt MoDo gör?

Jag hoppas att du inser att det du säger är i princip att det moraliska vore ifall domarna ser till att Frölunda får vinna nästa match. Och nu pratar vi inte om några utvisningar hit eller dit, utan hundraprocentig enögdhet i 60 minuter för att kompensera för det horribla misstag Morgan Johansson gjorde.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 5 120318 ca 15:10

Bad_Brett: Varför diskutera med Huge? Killen har ju världens största lapp för det ena ögat och dessutom har han inga vettiga åsikter utan skriver bara för att provocera. Det finns andra supporters som inte håller på modo som faktiskt kan vara värda att lägga tid på, men Huge är ju bara ute för att irritera.

Annars tycker jag att Jimmie Eriksson snart seglar upp emot Silfverbergs filmningsnivå, men jag håller nog Järnkrok som seriens vassaste än.

Det känns för övrigt inte så konstigt att lagen med de bästa pp är de som filmar mest. När HV var som vassast hade de Martin Thörnberg som ramlade hela tiden...

Kommentera

Sv: Kvartsfinal 5 120318 ca 15:10
Bad_Brett: Jag bara konstaterar att domarmissarna ser ut att ha drabbat båda lagen rätt så lika överlag så här långt i matchserien.
Och att nån sorts poetisk rättvisa därmed skulle vara skipad.

Angående vår egen matchserie så är jag iofs part i frågan men det känns som att Frölunda helt klart har gynnats av domarbedömningarna så här långt.
Kommentera