1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1479863

Sv: Kvartsfinal 5 120318 ca 15:10

Ikväll tror jag det roliga tog slut! Det känns som soppatorsk på tisdag. Tror det var ångorna från reserven de gick på mot slutet. Hoppas jag har fel. Ikväll hade vi vunnit om vi inte tagit så in h-vete många onödiga utvisningar. Våra bp var kanon men de tog ju samtidigt udden ur mycket av anfallsspelet.

En liten fundering från en som var på plats: Skröders mål kom ju till med en spelare för mycket på isen. Ingen av domarna uppmärksammade det. Sedan står de och tittar på bilderna från mediakuben och ändrar domslutet. Det går alltså att göra så? Varför inte tillämpa det oftare då?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 5 120318 ca 15:10

bj21: Njaeeeää, jag tror INTE det är helt kört, ännu! Men visst mörknade det betydligt, vår oturs-minut, först Tolle's kryssribbeskott, sen Jimmie's enkla. MEN o andra sidan, AIK bombade ju på kopiöst, men ALLA i MoDO, o som siste man Tellan, stred ju kopiöst, all heder åt det! Jag vill nog INTE kapa domarna, såg tyvärr inte 1:a per, men sen, MoDO får inte ta så många onödiga, klantiga, som tex Nic D's armbåge, i Offensiv zon! Går inte att blunda för sånt. Det känns som AIK har lite "längre" bänk, att våra backar för köra stenhårt, orkar de 2 till i samma tempo? Jo, jag tycker tom #27 jobbar bra idag, kan han öka ytterligare? ALLA behöver toppa ännu 2 matcher, sen måste vi ha TUR med studsar o annat.

Jaja, vi är ju i vilket fall bättre än LHF ( samt LHC,VL,DIF,TIK o en hel radda till! :-)

Kommentera

Sv: Kvartsfinal 5 120318 ca 15:10

bj21:

Ja, det är ju onekligen märkligt att de kan studera utvisningssituationer i efterhand, samtidigt som de inte kan kolla om en spelare är inne i målområdet.

Kommentera