1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481685 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1483050

Sv: J18
Peja: Lättare för Brynäs som åkte ut tidigt i J20.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: J18
Frisco: Ja, självklart. I samma sekund som Brynäs J20 åkte ur ökade J18-lagets chanser drastiskt. Brynäs J20 var inte en särskilt bra upplaga, men spetsen var grym och bestod dessutom mestadels av B-juniorer som gick rätt in i J18-slutspelet... Riktigt otur för Modo, som ju dock får skylla sig själva i och med att de valde att möta Brynäs.

Salle: Nej, det påverkar troligtvis inte utvecklingen i stort. Skaderisken ökar ju dock jäkligt mycket om man spelar matcher så tätt inpå varandra och skador kan som bekant påverka den långsiktiga utvecklingen. Och de spelarna som fick stå åt sidan till förmån för J20-killarna gynnades ju knappast av det.

JFK: Klart man spelar med bästa laget, men det är inte alltid så lätt att bedöma vilket det bästa laget är. Som Salle beskriver såg ju några av Modokillarna som dubblerade trötta ut på slutet, det är klart att de normalt sett ska vara bland de bästa (om inte DE bästa) i Modo J18 men med tanke på omständigheterna är det mycket möjligt att andra spelare hade gjort det bättre.
Kommentera