1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1504784

Sv: RE-building the future 2012/2013

J F K: Även om Peter var väldigt självkritisk när det gällde de egna prestationerna så får vi komma ihåg att han som junior närmast var ökänd för sin totala respektlöshet mot äldre, mer meriterade motståndare. Med det vill jag säga att en kaxig attityd och vilja att ta sig fram kan vara bra, men att den bör riktas mot motståndare snarare än lagkamrater.

 

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
Wayne Gresky: Timrå jobbar hårt på att knyta upp både sebbe och nordgren, dock lutar det åt att dom inte får någon iaf just nu.
Frågan är hur Modo resonerar kring nordgren, är han värd att satsa på med tanke på en redan relativt hög ålder i laget, vill man lägga pengar på nån yngre transatlant eller är man kanske redan ganska nöjd och satsar mer på sina unga?!

Man bör väl oxå sätta i sammanhanget vad han har för löneanspråk, eftersom han sagt att det är Timrå el. Modo som gäller så har man ju inte direkt satt sig i ett bra förhandlingsläge om han vill ha en jättelön.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

Wayne Gresky: Absolut, men det förutsätter ju som du säger att det riktas mot motståndare. Viss form av respektlöshet är bra, den som gör att man är helt orädd för motståndarna och törs spela det spel man är bra på utan att åka omkring och beundra motståndarna.

Tar man Wernblom så slogs han och Ödda så ofta att man försökte placera dem på samma lag för att undvika slagsmål på träningarna.

Hari verkade tycka sig för bra för att ens försöka prestera med juniorerna. Han var respektlös på ett helt annat sätt och det är den biten jag - och Uffe - ogillar.

Kommentera