1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480140 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1515345

Nya medlemssidor på modohockey.se en ansats till förbättring

MoDo Hockey lät idag meddela att man lanserar / återinför en medlemswebb. Hur man stärkt upp organisationen för extern kommunikation för att lyckas bättre än förut vet jag inte.

Jag är åtminstone skeptisk men försiktigt förhoppningsfull att de nu på allvar har för avsikt att seriöst ta tag i vården av sina medlemmar och fans.

Är det någon som har mer att berätta om satsningen och hur strategin ser ut så kan ni väl fylla på i denna tråd. Om jag får mer positiva nyheter kring detta kan jag tänka mig att återansluta mina barn och kanske till och med skaffa ett medlemsskap själv. Jag avslutade barnens medlemsskap när de stängde ner supporterforumet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya medlemssidor på modohockey.se en ansats till förbättring

Apropå sociala medier, är det någon här som har appen för Android som finns att ladda ner? Är det något att ha? Är den ens uppdaterad eller är det förra årets version? Den heter ju "MODO Hockey 2011/2012" och namnet låter ju inte som något att satsa på såhär innan den nya säsongen startar.

Har förresten tidigare hört talas om en app som bara fungerar inom arenans väggar, med speciella liveuppdateringar under match, någon som vet något mer om den? 

Kommentera

Sv: Nya medlemssidor på modohockey.se en ansats till förbättring
bisterfinnen: Med tanke på tidigare satsningar som dött i princip samtidigt som de sjösatts, Lex ForumSpelarchatt, så är förhoppningarna minimala.
Kommentera