1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481249 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1515401

Sv: Nya medlemssidor på modohockey.se en ansats till förbättring

J F K:

Hehe. Jag minns när jag ansågs vara en surgubbe eftersom jag var kritisk mot MoDos satsning på sociala medier. Hur kunde jag ha mage att vara negativ mot ett initiativ där målet var att göra informationen tillgänglig för så många som möjligt?

Det var bara det, att samma personer som inte klarade av/hade tid att hålla hemsidan uppdaterad, skulle helt plötsligt pyssla med Twitter, Facebook och bloggar. Och precis som jag trodde blev allting om möjligt ännu sämre än tidigare. Ibland uppdaterades matcher på hemsidan, ibland på Twitter. Och ibland på bloggen. På Facebook kunde man någon enstaka gång ställa frågor åt spelarna.

Jag tycker att det är sorgligt att se hur man, i år efter år, desperat försöker hänga med genom diverse "satsningar", när det har varit uppenbart länge att de som är ansvariga vare sig har tid eller kunnande.

Frågan är om inte det bästa vore att försöka inleda någon form av samarbete med Allehanda, som det senaste året faktiskt har stått för riktigt bra intervjuer, repotage, websändningar och spelarchatter.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya medlemssidor på modohockey.se en ansats till förbättring

Bad_Brett: Du är en surgubbe ju;)

 

Jag tycker inte att Jon Häggqvist är någon stjärna på hockey, men han visar ju att han vill någonting i alla fall. Lägg till några på forumet eller lumberjack som verkligen tycker att Modo är det bästa som hänt Övik och vi kanske har en kärna som har ork och kompetens att driva det här. Nuvarande folk är helt enkelt för blassé.

Redigerad kommentar

Kommentera