1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482872 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1515731

Sv: Apropå ingenting...

qwertas:

Ja, det håller jag med om. Jag har dock för mig att jag såg en riktigt bra tolkning förra säsongen, tror det var i Luleå eller Skellefteå.

Det jag menar är att hela inramningen börjar redan nu likna en patetisk Wrestling-match eller dylikt, med töntig heavy metal på maxvolym och line up-låtar som är så tramsiga att jag skäms.

Jag gillar tanken av att man under en minuts tid sjunger en visa ihop som nästan alla i arenan kan sjunga med i. Att sedan kvaliteten på det hela har varit under all kritik är en annan diskussion.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Detta med nationlsången är mest att vi i Sverige inte har den kulturen samt att vi är less att vänta på typ nedsläpp, har ingenting att göra med nassar och dylika element.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag tycker som sagt att det är högtidigt och fint med nationalsången inför match. Är övertygad om att fler håller med, i och med att det är enda gången under matchevenemanget som samtliga åskådare ställer sig upp och bara lyssnar (och eventuellt sjunger med). Den enda gången, förutom nationalsång, som alla i publiken visar respekt på samma sätt är när det är tysta minuter. Så arnios blaj om att det är oseriöst köper jag inte alls, särskilt inte om man relaterar det till allt annat som händer under matcher.

Redigerad kommentar

Kommentera