1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481156 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1518594

Sv: Apropå ingenting...
Dragan 2k:Vad hände med Timrå och Brynäs Dom var ju också emot att förbjuda korttidskontrakt varför fegade dom ur nu tro?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Modoante:"Vad hände med Timrå och Brynäs Dom var ju också emot att förbjuda korttidskontrakt varför fegade dom ur nu tro?"

Brynäs har varit emot detta hela tiden och ingenting har förändrats. Brynäs kommer givetvis att ta sig en funderare om andra lag börjar att förstärka innan NHL säsongen är inställd helt.

Jag tycker att vi ska vara försiktiga att döma några (klubbar här), det finns inget rätt eller fel här och jag har själv svårt att ta ställning åt något håll. Det kan kallas att gömma sig att stå fast vid en överkommelse och det kan kallas svek att bryta den. Förutsättningarna har samtidigt ändrats efter KVs beslut och det gör att alla här rätt att agera som de vill och givetvis ser alla till sig själva på ett eller annat sätt. Var försiktiga i er kritik menar jag för detta är en fråga där det inte finns några självklara svar om vad som är rätt eller fel.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Modoante: Kan ju finnas fler effekter än detta av ett sådant här beslut från KKV. Andra regler kan påverkas i framtiden.
Kommentera