1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481073 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1519182

Sv: Apropå ingenting...
Berka: Övertron på juniorerna är nåt som retar mig både här, på twitter och andra forum.
Visst är det bra om man kan slussa in fler av våra talanger till A-laget. Men i nuläget är dom inte tillräckligt bra för att det skall funka.
Se på Ludde Byström som är en gigant i J20 men ofta har stora problem i ES som ex. Även Hari, som iofs används lite fel i A-laget, har ju svårt att anpassa sig.

Den enda som jag ser skulle kunna fixa övergången i dagsläget är Edwin Hedberg. Han har fysiken, snabbheten (i både kropp och tanke) och en spelstil som gör att han kan gå in och vara en 3:e länk i nästan vilken kedja som helst.

Dessutom måste alltid det sportsliga gå före i detta fall. Det finns INGEN i MoDos juniorled som i dagsläget kan axla rollerna som KFop och Svensson har över hela banan. Kanske dom är vassare offensivt men dom är långt efter i det defensiva både i tanke och fysik.
Hur du dessutom verka anse att Madsen är "onödig" begriper jag inte alls.

Torp är ju redan petad av Byström och Marchinkos try-out kommer ju inte förlängas med tanke på Rittos snara återkomst.
Att sedan det trol kommer NHL-lirare gör det ju än svårare för "kidsen".

Fast en Hedberg el Possler som 3:e länk med Sedinarna vore kul att se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Salle: Förmodligen det bästa inlägget på väldigt länge i den här boken. Håller med på alla punkter.

Vill lägga till det faktum att Madsen nu verkar vara en riktig ledartyp och en spelare/person som Macke och ledningen håller mycket högt. Man skall inte blunda för det faktumet att sådana spelare är mycket bra att ha i föreningen trots att han kanske inte producerar framåt så som många verkar tycka att han skall göra.

Jag vill också se fart och fläkt, spelare som bara kör. Därför går jag också och ser J-20 där man får alla dessa inslag. 

Vi kan dock vara lugna för att skador kommer, det är då juniorerna som är på gränsen måste ta chansen och visa att man vill vara med. 

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Salle: Personligen tror jag även att Nyström skulle kunna bidra i A-laget, men that's it.
Kommentera