1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1520068

Sv: Brynäs - MoDo 120925

Berka: Jag är nöjd. Vi var i två perioder bättre än Brynäs på bortaplan. Matchen kunde slutat hur som helst och det var inte helt rättvist att höstlövet seglade in, men spelar vi såhär räknar jag kallt med många poäng i vinter för Brynäs var i sanning inte dåliga.

 Brynäs spelade rätt vårdslöst och hade flyt med utvisningarna. Å andra sidan kvitterade Modo på en feldömd straff så man ska nog vara försiktig med kritik mot domarna. (Mer än att linjedomarna hade en jobbig match med offside). 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MoDo 120925

J F K:

Jag är också nöjd med hur det såg ut, bortsett från Stehlik som är en katastrof över hela banan. Vissa klagade på att Tollefsen var dålig i uppspelen, men Stehlik måste vara bland det sämsta jag har sett på den här nivån. Hans räddning i den här matchen var att MoDos försvar var så pass mycket mer organiserat än tidigare.

Annars är jag imponerad av Björn Svensson, som jag tycker har varit en av MoDos absolut bästa forwards såhär långt. Steen gjorde en riktigt bra insats för att vara första matchen.

Rahm ser ruskigt stark ut i överkroppen och jag tror han har haft mycket glädje av sina steroider. Tråkigt men förmodligen sant.

Kommentera

Sv: Brynäs - MoDo 120925
J F K: Jag måste sätt jag är väldigt nöjd med Steen. Nu hoppas jag nästan styrt modo ligger lite lågt överlag och framförallt med Enström. Så kanske den värsta stormen blåser över.
Det verkar ju ändå som att andra klubbar helt plötsligt ser lite mellan fingrarna att "Nä men vi är enade, modo tog ju bara in en spelare för att ersätta en skadad nyckelspelare".
Kommentera

Sv: Brynäs - MoDo 120925
J F K: Om domarna förfördelade Brynäs samt dömde en felaktig straff till Modo så ska man väl inte vara försiktig med kritiken? Då ska man väl istället dela ut dubbla salvor kritik? :)
Kommentera