1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481228 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1520108

Sv: Brynäs - MoDo 120925
Bad_Brett: Rahm hade nog varit starkare i överkroppen om han inte hade tagit steroider och istället tränat som en elitidrottare de senaste två åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MoDo 120925

Peja:

Intala dig det du. Själv är jag övertygad om att Ludmila hade enorma fördelar av det i Atlanta 1996.

Underskatta inte heller fysikens innebörd för ishockeymålvakter. Det moderna målvaktsspelet bygger mycket på storlek och att stå rätt placerad. Det största problemet många unga målvakter har är att de inte orkar hålla uppe överkroppen när de går ner på knä, vilket du förmodligen kunde se Svedberg ha problem med första året i Brynäs. Rahm såg ut som en oxe på isen. Det är klart att han kanske har tränat fantastiskt hårt under sommaren, men tyvärr tror jag att steroiderna har gjort sitt jobb med grundfysiken.

Kommentera

Sv: Brynäs - MoDo 120925
Peja: Underskatta inte steroider.

Om han tränat någorlunda hårt på steroider så bygger man upp en muskelmassa som du sen har nytta utav resten av ditt liv. Det är ju inte så att man krymper direkt man slutar ta bola :-P Såg nån bild å Rahm och han är rätt biff faktiskt.
T.ex. kan en 70kg kille utan större problem bygga upp sig tio kilo muskler med bola. Något som kanske vare omöjligt lr krävt enormt hårt arbete före att uppnå annars.
Snacket om att han bara tog bola för rehab tror jag inte ett skit på.

Men tror vi kan konstatera att Brynäs gjort ett kap och lämna det där. För snart kommer väl Boork kopian Huge och säger vad vi ska tycka ;-)
Kommentera