1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480203 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1523299

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Så du tycker inte att överklagan mitt KKV har med lockoutspelare att göra?haha

Roligast är att det kommer ifrån er.. Va bara tysta och va glada att Steen räddade er ifrån ett helvete. Ni faller som en steen när(om) han sticker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Gurra88: Kan bara meddela att det jag skrev här sent igårkväll vara bara drygande från min sida då du verkar gå igång på när du (i din värld lyckas trycka ner andra och få dig att framstå som bäst) vanligtvis sjunker jag inte till din nivå men jag kunde bara inte låta bli eftersom jag ville se hur barnsligt låg nivå du ville sjunka till för att " min pappa är bättre än din pappa"

Du gick ända ner till att dra upp att ni är svenska mästare och vi är ett gäng utlänningar bara för att du inte kom på något annat.. ja jisses gurra!

Alltså jag har för mig att du sagt att du har en flickvän/pojkvän, en fråga som naturligtvis är privat och ej behöver besvaras men som många nog skulle finna väldigt intressant!

Är du såhär dumdryg mot din flickvan/pojkvän i de privata, är det så att så fort hon har en åsikt om något då gör du allt för att trycka ner han/henne i skiten för att smörja ditt eget ego?!  Om ni mot förmodan skulle kunna diskutera en sak därhemma och du börjar få ont om motargument, drar du nått långskott på bäbisnivå bara för att vinna argumenatationen även fast du vet att du sårar din partner oerhört mycket, de bara för att kunna tänka "Ha där fick jag minsan rätt igen"  Skulle du kunna nån gång kunna knipa käft å låta hon få "ha rätt" även fast du vet att hon kanske igentligen har fel, men låter henne vara glad i tron om att hon spikade saken!?

Som sagt svara om du vill, hellst utan att trolla om det är möjligt för dig!?

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Gurra88: Sedan tror jag absolut inte att Modo faller som en Steen om han byts ut mot Påhlsson. Samme var mycket uppskattad i Vancover och tackade nej till flera klubbar när han flyttade hem. Han är absolut inte lika bra som Steen offensivt, men det rör sig fortfarande om en för Elitserien mycket kompetent spelare. Han var påtänkt för Art Ross trophy som mest värdefulle spelare den gången han vann Stanley Cup och har flera gånger setts som en potentiell kandidat till Selke trophy som ligans bästa defensiva forward.

Vad jag tror kommer att hända är att Ritola flyttas upp med Nagy och Müller. Det blir inte så mycket sämre offensivt, men givetvis tappar den kedjan en hel del defensiv kompetens. Tredjekedjan får då Påhlsson som center istället för Ritola. Där tappar man offensiv, men kanske blir det till och med bättre då man kan ha den kedjan i mer defensiva syften. En kedja med Kempe, Svensson/Öberg och Påhlsson skulle kunna låsa ned de flesta lagens förstakedjor riktigt bra. Det blir något sämre, men inte så mycket sämre att vi inte ska kunna sikta mot på topp fyra i vinter.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Gurra88:

Mkt tveksamt om oprövade Samuel Påhlsson kan fylla Steens mantel om han drar.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Gurra88: Överklagan gäller lockoutspelare, men. Ärsch. Det är ingen mening att försöka förklara för dig, för du lär ändå inte begripa:/

Nåja, kanske någon annan förstår så jag gör ett försök.

Hockeyligan beslöt sig för att överklaga KKVs beslut om att man skulle ha rätt att ingå sitt gentlemens agreement. Ska jag gissa så tror jag att det egentligen handlar mer om idrottens rätt att själva sätta sina egna regler än att man egentligen tänkte förhindra lockoutspelare. Kommentarerna från hockeyligan säger ju att "varje klubb har rätt att ta sina egna beslut", vilket tyder på att man redan insett att man inte har en möjlighet att stoppa en sådan sak. Exakt vad som ligger bakom eller vad hockeyligan vill åstadkomma vet jag inte.

Dock så står varken Modo eller Frölunda bakom överklagan. Varför de väljer att inte göra det vet jag inte, men så är det i alla fall. Därför tyckte väl de övriga att det var meningslöst att ha dem med på ett telefonmöte.

FBK verkar minst lika irriterade på Brynäs för deras värvning av Franson, men då Brynäs hittade ett "kryphål i lagen" så kan man inte göra så mycket. Lägg därtill att man deklarerat till KKV att lagen visst får göra som de vill, ja då förstår nog de flesta att det inte finns någonting att göra i den frågan.

Kommentera