1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1526687

Sv: MoDo - Frölunda 121013
Cyklob: Alsenfelt är inte bra den här matchen, men jag tror inte på våra juniormålvakter heller. Det är ett rejält snäpp upp från allsvenskan. Hudachek var näst bästa målvakt i allsvenskan ifjol enligt statistiken och han har inte varit direkt lysande i vinter trots det. Då ska vi plocka en dussinmålvakt (tyvärr är våra målvakter i princip det ännu) från allsvenskan och tro att denne är bättre?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Frölunda 121013
J F K: Kan det inte vara läge att skicka Alsenfelt till allsvenskan för att få upp formen och självförtroendet lite?
Kommentera

Sv: MoDo - Frölunda 121013

J F K:

Jag kräver inte att MoDo ska vinna varje match och det är helt rätt att låta Starkbaum vila ibland. Det är inte säkert att Ullmark skulle göra det bättre, men jag ser ändå hellre att man tar chansen att ge lite juniorer chansen i MoDo nu, än att fortsätta satsa på en uppenbar felrekrytering.

Sedan måste jag bara få kommentera Petters "krönika" eller vad vi ska kalla det som var bland det roligaste jag har sett.

Kontentan var att det är fler högerskyttar i Elitserien idag än för 20 år sedan, men hade detta varit ett föredrag på högstadiet, hade han fått underkänt direkt.

Han inleder med att blanda ihop begreppen fullständigt och börjar svamla om att vänsterhänta spelare spelar med vänsterfattning. Sedan efter ett tag ändrar han sig och börjar prata om högerfattning. Hans förklaring till ökningen är att det numera är "socialt accepterat" att vara vänsterhänt, till skillnad mot på 50-talet. För som vi alla vet så var det ju mest 50-talister som spelade i Elitserien på 90-talet...

Men det tar inte slut där. Han fortsätter med att spekulera i att vänsterhänta spelare skulle vara sämre skridskoåkare och tar Johan Forsberg som ett "bevis" på detta.

Helt otroligt att detta repotage gick igenom kvalitetskontrollen. Och jag som klagar över att Boork börjar bli gaggig.

Kommentera