1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1532165

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Bad_Brett:

Ok, lower body på Steen. Svårt att se vad som hände. Han såg ju inte ut att halta. Kan det vara något i ryggslutet?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01
Vad finns det att skriva angående matchen. Ingenting och samtidigt hur mycket som helst...

Vi skämtade lite elakt när KFop-Öberg-Madsen presenterades som starting line: "Uffe vill säkra att vi inte får ett baklänges mål redan efter 36 sek" Gissa om vi satte det skrattet i halsen.

Alsenfelt har helt sonika inget självförtroende alls och det gäller inte bara på 1:a målet.  Hade inte Ullmark plattmatchat totalt igår i J20 så hade jag sagt att han skall stå på lördag. Men nu får det bli Starky med Ullmark som reserv. Asplöven ringde ju efter målis tidigare i veckan, kanske läge att låta Oscar lira till sig lite självförtroende i AS?

På backplats saknas Cumiskeys skridskoåkning och pucktransport från egen zon nåt ofattbart. Hans, okända, skada oroar verkligen. Stehlik kan man skeppa långt bort så fort man hittar lämpligt fartyg där han ryms. Hägg MÅSTE få spela istället för honom.

Susse och Skröder MÅSTE få slippa Spina. Han är för snabb och irrationell (läs fladdrig) i sitt spelsätt att inte ens Susses smartness funkar. Jag skulle sätta en (iofs iskall) nagy där. Det har funkat bra förr, spec emot Timrå.

Steens skada oroar inte så mycket som jag skulle tro. Han ser trött och grinig (inte så konstigt så som han behandlas btw) ut. Även om hans formation med Hari och Kempe funkade rätt bra så tror jag att Ritola kan funka på den platsen. Eftersom 4:e linan funkar hyffsat så har vi tyvärr en 3:e lina utan naturlig center. Läge för Bengtsson om Alex inte är tillbaka?


Sen måste jag ifrågasätta Uffe & Peter A lite. Under Powerbrejken är det ett under av inaktivitet på dessa två. Uffe vankar bara lite bakom bänken med händerna i fickorna och INGA spelare försöker ens prata lite granna om vad man skulle göra för att få fart på skutan.




Kommentera