1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1532199

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Berka:

Kan konstatera att vi är i en djup formsvaka. Vi har ändå inte spelat så jävla dåligt i många av förslusmatcherna, men våra målisar lyckas kasta in någon puck här och där samtidigt som våra forwards helt tappat farten och målskyttet.

Nu såhär dagen efter Linköpings matchen och dagen före Trimrå matchen så ska jag försöka se positivt på det hela trots att vi har förlorat 4 raka matcher  och 6 av de senaste 7.

-Vi är ändå inte utspelade totalt i någon match

-Ser ändå mycket bättre ut än under tidigare säsonger då motsåndarna verkligen lekte med oss under vissa perioder

-Vi skapar chanser och bra lägen, gäller bara att få in pucken

-Vi vet att detta lag har en otroligt mycket högre högstanivå än tidigare upplagor

-Trots att vi endast har tagit 3p av 21 möjliga de senaste 7 matcherna så ligger vi fortfarande på slutspelsplats och med 6p ner till strecket. Hade detta varit förra säsongen så hade vi varit fastspikade i botten nu.

Nu är det vinst mot Timrå som gäller så vi får gå in i uppehållet med en bra känsla.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Rytter: Jag håller med dig i det mesta. Vi skapar chanser, fler chanser än motståndarlagen, men de är inte lika vassa längre. Oerhört få frilägen och överlag är det nästan uteslutande halvchanser. Hade Susse satt sitt friläge igår hade det blivit en annan match, men det var ju nästan det enda klockrena friläget...

Ok, Brynäs hade en massa tur genom att kasta in puckar från alla möjliga lägen ifjol. Skillnaden känns det som att de fick iväg pucken utan en forward uppe vid blå som täckte. Vi har svårt att komma förbi den spelaren, mycket beroende på att vi håller pucken för länge. Vi måste få upp tempot i passningsspelet och då blir det nog fler lägen att använda sig utav.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01
Rytter:visst är det så, jag tycker vi dominerade fullständigt på fbk tex. att dom vann den matchen bör hamna i facket över säsongens 5 orättvisaste matcherna om det funnits en sån, sen från igår så var vi klart bättre än lhc, inte lika överlägsna som matchen tidigare men visst skulle vi ha vunnit denna oxå med en par mål, för att tillägga så sköt modo 36 skott utanför, lhc 11, vad fan är det för fel?? man undrar ju om alla i laget har fel på synen?, se på brynäs, ifjol gick dom hela vägen, dom slängde ofta puckar på mål från blå, tur eller ej men dom träffade iaf mål och många många gick in, senast igår sköt dom 2 visserligen bra skott men en del flyt att dom går in igenom all trafik. modo hade som sagt 36 (?) skott utanför, tror att en bra början från uffe är att börja träna spelarna att träffa mål.
Kommentera