1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1532579

Sv: Timrå - MoDo 121103

Bad_Brett: Ahnelöv är historiskt dålig. Jag kan förstå att många gnäller på Stehlik för han är verkligen stabbig på skridskorna och är dålig med pucken, men i egen zon tar jag honom tio gånger av tio mot Ahnelöv just nu. När Stehlik och Torp är inne så snurrar motståndarna kring hörnen, men kommer inte in på mål (lite som när Modo vann SM-guld och var grymma på att låta motståndarna snurra bäst de ville, men inte komma in på mål). De två kan inte slå ett vettigt uppspel (Torp är dock hygglig på att åka upp med pucken), men de är relativt stabila bakåt, även om de var inne när Starkbaum gjorde Modos sedvanliga målvaktstavla i förstaperioden.

Ahnelöv missar många markeringar och är liksom inte riktigt med.

Lehtivuori gillar jag skarpt, men han är också lite för aggresiv i egen zon. De gånger han missar blir det rejält farligt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo 121103

J F K:

Jag tycker att Lehtivouri har tappat allt. Förut spelade han oftast väldigt klokt och utnyttjade sin fina skridskoåkning i rätt lägen. Nu är han överallt och är tillsammans med Ahnelöv lagets virrigaste back. Han har blivit lite av en expert att göra konstiga skottpassningar som landar i bröstet på motståndarna.

I dagsläget är det egentligen bara Regehr, Byström och faktiskt Torp som jag är någorlunda nöjd med.

Kommentera

Sv: Timrå - MoDo 121103
J F K: sthelik som idiotstötte på blå, missade och timrå kunde ställa upp och starkbaum målar en tavla
Kommentera