1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1542068

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Som sagt Timråiterna är bara avundsjuka. Dom skulle gärna varit laget som bröt den olagliga överenskommelsen bara dom hade haft råd.

Gå in och läs inlägg från tidigare i höstas, då snackades det om att de var de  stora vinnarna under NHL-lockouten och att spelare som Z:a, Strålman, Regin mfl skulle dyka upp. 

Det var alla timråiters våta fantasier och det som fick dom att sova gott innan säsongen startade (trots hur truppen såg ut), när nu verkligeheten har hunnit ikapp och börsen är tom och inga stjärnor dyker upp så är dom alltså helt plötsligt emot NHL-spelare.

Precis på samma sätt aggerar nubben just nu.

Det som är lustigt är timråiterna överhuvudtaget är för beslutet. 

Säg att Timrå nu hamnar i kvalserien och NHL ställer in hela säsongen, samt att Loob och co har lyckats få andra klubbar att inte värva in i det sista. Vilka spelare finns kvar på marknaden? Inte Z:a iaf för han lyckades Loob mfl skrämma iväg till Schweiz för resten av säsongen, och andra spelare av hög klass har redan valt andra ligor.

Kul då för Timrå att möte att Mora med Kopitar och Ryan som kan avgöra matcher på egen hand, eller ett Västerås med Berglund och Backlund.

Timrå och deras fans borde för sin egen skull vara emot hockeyligans beslut som fixat så att Z:a (eller andra NHL spelare med timrå bakgrund) inte kommer dyka upp hos dem.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Rytter: Måste upplysa vederbörande om att det handlar om ekonomi --vi har det inte ! --men ni har det ?

Vi Timråiter gör inte det..men sedan kan man hoppas att det ordnar sig eller hur .

Varför tar inte ni hem fler Nhl spelare ?

Kommentera