1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1543467

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Monno: MD säger att den påstådda kartellbildningen (ditt och andra cyklopers paradargument för att få ert fusk sanktionerat) inte alls är olaglig. Det är mao tillåtet att komma överens om att förbjuda LO-spelare på korttidskontrakt.
Ni har mao gått emot ett gemensamt taget beslut i HL och är således per definition att betrakta som fuskare.
Att argumentera emot som du/ni gör är lika begåvat som när en brottsling blir filmad och identifierad vid ett rån och ändå hårdnackat nekar till gärningen.
Det blir än mer pinsamt när du/ni drar in Timrås ekonomi eller tidigare värvningar på korttidskontrakt i debatten, precis som om DET hade nåt med sakfrågan att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Huge: läs marknadsdomstolens beslut. De säger inte att det är ok att stänga ute lockoutspelare från korttidskontrakt som du verkar tro. De säger att kartellen får ha kvar sin regel om att inte ta in spelare på korttidskontrakt, INTE specifikt lockoutspelare. Hur svårt kan det vara att begripa skillnaden? Ska jag skriva långsammare så att även du kan förstå?
Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Huge: Fan jag skulle aldrig skrive ditt alias... Det blir som flugor runt koskit.

Jag har aldrig nämnt Timrås ekonomi en gång, så du kan bespara dig "du/ni" skrivningen och nöjda dig med ni. Tack.

Jag har heller inte argumenterat ikväll om kartell bildningens vara. Dock har jag nämnt att hockeyligan i början sa något om en speciell nhl regel, utan bara sa att man likt tidigare år tänkt förbjuda korttidskontrakt.
Tidigare år har det dock funnits en deal om att man får ersätta skadade spelare. Att man inte fick ersätta den skadade spelaren med en Nhl spelare är dock något man kom på först efter det att Modo tog in Steen.
Och iom att det är en korkad efterhand konstruktion blir det bara dumt att Modo ska straffas.
Sen tror jag personligen att hockeyligan inte kommer straffa modo lr frölunda. Det är för stora klubbar. Tror även det skulle dra ner hockeyligan i skiten till den grad att det är godnatt. Vi snackar ju om en rättsprocess som säkert skulle ta minst ett år.

Och kära rara lilla Huge, släpp cyklopsnacket? Du har visat gång på gång på gång på gång att du nog är den mest inskränkta person på internet. Du har nog aldrig erkänt att du haft fel en enda gång på de ca 2år jag hängt här inne. Och det beror inte på att du aldrig hat fel...
Och nej jag påstår inte att jag skulle vara opartisk i allt jag skriver.
Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Huge: Ring till Leif Silbersky. Han håller med.
Kommentera