1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1543688

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Och? Folk ville att NHL-spelare skulle tillåtas (iaf initialt, när Timrå såg ut att vinna på det). Vad har det att göra med Modos svartfotsagerande?
Face it. Jag tror ingen annan klubb hade tagit steget om inte Modo - för andra gången på tre lockouter - bestämt sig för att kasta första stenen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bragd-Birger: Tro mig, kasta Steen kommer vi aldrig göra.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bragd-Birger:

Under tiden ni skrek om NHL-spelare så hade ju redan HL fattat sitt beslut att det inte ska vara tillåtet med NHL-spelare på korttidskontrakt och att regeln från -06 ska gälla.

Du tycker inte att det är komiskt att ni då tyckte att det var ok att skita i HL:s överrenskommelse, men sedan när ni inte tjänar på det längre så byter ni fot?

"Vad har det att göra med Modos svartfotsagerande?"

Det har inte alls något att göra med Modos agerande, Modo hade nog gjort precis samma sak oavsett vart Timrå stått i frågan. Det som är lustigt däremot är hur ni går på nu, när önskade samma sak själva tidigare.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bragd-Birger: en överenskommelse som hastigt sattes ihop när lockouten var ett faktum .
Att sen dom drivande i just denna 2:a omröstning var dom som inte skulle ha mycket att hämta från NHL är på samma sätt som Modo gjorde, man ser till sitt eget bästa!

Vad ska vi rösta om nästa omgång. Jag hoppas klubbarna tar en omröstning om att inga målvakter som spelat i NHL får återvända till elitserien för då skulle Frölunda, HV71 och Brynäs ha för stora fördelar mot oss andra. Sen kan vi rösta om att inga spelare som representerat Detroit redwings får spela es för den klubben har varit i NHL toppen för länge och alla som spelar där är så sjukt bra så det blir orättvist mot många andra es klubbar som inte kan få hem såna bra spelare.

Nu var jag jävligt ironisk men det är så jävla tragiskt att sätta ihop omröstningar bara för att vissa ser till sitt bästa! Varför kan inte andra skita i dom och i sin tur se till sitt bästa!?!

Jag tror för övrigt att Steen skriver på för hela säsongen snart!
Kommentera