1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482736 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1543695

Sv: Apropå ingenting...

Bragd-Birger:

Under tiden ni skrek om NHL-spelare så hade ju redan HL fattat sitt beslut att det inte ska vara tillåtet med NHL-spelare på korttidskontrakt och att regeln från -06 ska gälla.

Du tycker inte att det är komiskt att ni då tyckte att det var ok att skita i HL:s överrenskommelse, men sedan när ni inte tjänar på det längre så byter ni fot?

"Vad har det att göra med Modos svartfotsagerande?"

Det har inte alls något att göra med Modos agerande, Modo hade nog gjort precis samma sak oavsett vart Timrå stått i frågan. Det som är lustigt däremot är hur ni går på nu, när önskade samma sak själva tidigare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Rytter: Driver du? På vilket sätt är det jämställt att argumentera för att Hockeyligan ska ändra sitt beslut och att helt sonika skita i det? Om du argumenterar för lägre skatt men inte betalar ett öre svart, är du precis lika fuskig som din polare som  jobbar svart?

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det spelar ingen roll vad vi fans vill, utan det handlar om klubbarnas agerande. Ganska enkelt faktiskt. 2 klubbar har brutit en överenskommelse, 10 klubbar har inte gjort det. Lev med det.
Kommentera