1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481790 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1548576

Sv: RE-building the future 2013/2014
McFire: spontan (om det är han) så känns det som en värvning mest för nästa säsong!
Dock är man ju inte jätteimpad över statsen, men man ska som sagt inte glåma för mycket på den.

På mått sätt känns det lite som en lehtuvori kopia, ganska smart spelare som är bra på rören, spelar enkelt i offensiven och är ganska medioker framför eget mål
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Berka: statistik och meritmässigt måste man ju hålla Kousa högre, jämför dom. Kousa är ju en producerande back som som sagt spelat i landslaget och KHL. Vad hade Joonas med sig när han kom? Ett misslyckande på andra sidan Atlanten och 2 assist på 19 matcher i Finska ligan. Kousa gjorde ju precis 10 poäng på 19 matcher i KHL, det krävs ju generellt betydligt mer för att klara det, där. Sen har ju Kousa levererat bättre i Finland också. Spelat fler matcher och gjort mer poäng. En riktigt bra säsong i Finland med mkt poäng och väldigt bra plus/minus för bara ett par år sedan tex.
Som sagt, på förhand bör han värderas högre än Joonas Lehtivuori. Sett till statistik och meriter endast så är det ju så. Återstår väl att se, får hoppas det är han, alternativen med finska backar födda 88a är väl inte många och knappast bättre iaf.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014
Berka: Joonas Lehtivuori är och var ju framförallt när han värvades inte alls lika etablerad på den här nivån. Han har aldrig spelat i landslaget vilket Kousa gjort under 2 säsonger nu, Kousa har ju just spelat i KHL också, där har väl aldrig Joonas blivit erbjuden kontrakt.
Kommentera