1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481094 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1550013

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Spinningswede: Tyvärr är det så. Hans utspel igår gick ju lite stick i stäv med allt han predikat tidigare.

Som jag ser det är det bara Brynäs som kan ligga lite pyrt till om man släppt iväg Franson utan att denne hade en out-klausul, för då är man lite inne på förbundets tassemarker. NHL-avtalet bråkar man inte lika lätt med.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Expressen har sysslat med rundringning idag tydligen angående Franson. Två uttalanden fångade mitt intresse:

"Göran Hellström, ordförande i Rögle

- Ingen ska dömas på förhand men är det som det framställs är det helt oacceptabelt. Regelverket är om möjligt ännu tydligare när det gäller denna fråga (jämfört med Modo och Frölunda)."

"Pär Nordlund, ordförande i Skellefteå

- Det här ska vi ta i ligan, vi har gjort det tidigare och vi har möjlighet att göra det ganska snart. Men oavsett regelverk kommer vi alltid hamna i situationer där vi har olika uppfattning."

Göran Hellström tycker alltså att reglerna är solklara i både detta fall och det med Modo och Frölunda. Isf måste det finnas betydligt mer information än vi fått se? För åtminstone fallet Modo Frölunda så är ju reglerna allt annat än tydligen, tror fan inte någon är säker på vad som gäller?

Pär Nordlund däremot tkr jag är den första som faktiskt ger ett sken av att regelverkat går att tyda på olika sätt. Vilket inte gör det så tydligt kanske? Ett tydligt regelverk ska inte gå att tolka på en massa olika sätt...

Kommentera