1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479678 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1550158

Sv: RE-building the future 2012/2013
Nine: jo klart vi har duktiga juniorer, men inga sånna supertalanger, dessutom är Gunnarsson, Hedberg och tex Bengtsson rätt lika spelare, defensivt duktiga, det är väl igentligen bara janos och possler som är offensiva och possler måste utöka en hel jättemassa om han ska ha en chans i elitserien. All i"m saying is, det vore synd om bi tappade janos då jag tycker han har en fin potential.

Modo har ju faktiskt tappat en del spelare som faktiskt kunnat bli något, Henrik Samuelsson, sockan (kanske) John westin, Nyström , alla har provat på es spel och ingen har gjort bort sig, vad gäller Henrik så skyller jag på Ulfs coachning, Henrik spelade så bra som man kan förvänta sig av en sån kille men han fick på tok för mycket speltid i PP och box där han hade en bit kvar. Jag menar att Modo måste försöka sluta värva så mycket och faktiskt ge några chansen och även ge dom chansen att misslyckas!
Janos har fått chansen, men de flesta håller nog med om att om janos ska få en ärlig chans så ska han inte spela i en 4:e kedja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Berka:

Vi supportrar har en tendens att överskatta juniorer. Anton Byström, någon? John Westin skrev idag på för Östersund i division ett. Platsade alltså inte i ett bottenlag i allsvenskan.

Den enda spelaren Modo har "tappat" är Henrik Samuelsson. Sockan, Nyström, Byström och Hari är utlånade, och kan någon verkligen klaga på det?

Kommentera