1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1550377

Sv: RE-building the future 2012/2013

Berka: Det är pinsamt hur dessa pojkar övervärderas av Modo supportrar om och om igen, är det inte helt jävla uppenbart att dom är för dåliga?

John Westin? Platsade inte i ES Modo, inte heller i Asplöven i AS och är alltså nu utlånad till Östersunds IK i div 1.
Erik Nyström? Pojken 10 000 Modo supportrar blev förälskade i, för att han kunde åka skridskor ganska fort. Räckte inte alls till i ES när han fick chansen ifjol. Utlånad till BIK i allsvenskan i år där han, platsar?
Anton Byström? Denna ständigt återkommande Byström, för dålig för ES i Modo som lånade ut honom till Sundsvall, det sämsta laget i Allsvenskan (åkte ur). Där blev han inte given i matchtruppen. Numera producerar han en poäng per match i  i Nyköping i division 1. 
Jag har en kompis som gjorde det förra säsongen, samtidigt som han jobbade heltid och hade alkoholvanor som uppenbarade sig rejält ungefär en gång i veckan.


Vad ska Modo med någon av dessa till?
Alla ska aldrig dras över samma kam, men de är uppenbarligen för DÅLIGA.

 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
McFire: du väljer att se det ur endast en synvinkel. Nyström var bra när han fick chansen men blev ändå ställd utanför truppen tillslut, likaså Byström. Jag säger inte att dom blivit något, men som Nyström som varit så uppskriven av ledare i landslagsamanhang och sen aldrig får en ärlig chans. Nu har vi bystmtröms bror som kommer in i A-truppen och spelar bort sthelik direkt, killen visar även att han stundtals är bättre än lehtuvori tros att han knappt har fått hår på genitalierna, ändå blir han utlånad. Sockan är utlånad och Hari som dominerar J20 är utlånad och hade inte OA varit en sådan besvikelse så hade ullmark oxå varit utlånad. Man skulle ju faktiskt kunna tro att Modo har en jävla stjärntrupp?!?!

Jag tycker det är bra med spelare som blir utlånad till allsvenskan för att utvecklas, men det förutsätter ju att man plockar hem dom oxå!
Kommentera