1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1550234

Sv: RE-building the future 2012/2013

Nine: Jag ser din poäng, men jag tycker du är väl hård. Nyström var otroligt vass när han fick spela, westin spelade ungefär som att han var hur rutinerad som helst, byström var oxå bra! Någonstan känns det som att modo försummar vissa spelare. Att westin inte fick vara kvar i asplöven drar jag inga växlar av, maken till fantasilöst lag.

Sen som jag skrev så måste juniorerna få chansen att prestera i rätt omgivning, nyström,westin,byström.. fick ju spela med en kfop och en madsen som hade kuksäsonger båda två.

Jag skulle önska att man kunde använda sig mer av samarbetet Modo-löven, att kunna ha spelare som spelar matcher med löven och modo i rent utvecklingsyfte.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Berka: Det är pinsamt hur dessa pojkar övervärderas av Modo supportrar om och om igen, är det inte helt jävla uppenbart att dom är för dåliga?

John Westin? Platsade inte i ES Modo, inte heller i Asplöven i AS och är alltså nu utlånad till Östersunds IK i div 1.
Erik Nyström? Pojken 10 000 Modo supportrar blev förälskade i, för att han kunde åka skridskor ganska fort. Räckte inte alls till i ES när han fick chansen ifjol. Utlånad till BIK i allsvenskan i år där han, platsar?
Anton Byström? Denna ständigt återkommande Byström, för dålig för ES i Modo som lånade ut honom till Sundsvall, det sämsta laget i Allsvenskan (åkte ur). Där blev han inte given i matchtruppen. Numera producerar han en poäng per match i  i Nyköping i division 1. 
Jag har en kompis som gjorde det förra säsongen, samtidigt som han jobbade heltid och hade alkoholvanor som uppenbarade sig rejält ungefär en gång i veckan.


Vad ska Modo med någon av dessa till?
Alla ska aldrig dras över samma kam, men de är uppenbarligen för DÅLIGA.

 

Kommentera