1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1550200

Sv: RE-building the future 2012/2013

Bad_Brett:

Modo har väl alltid en förhoppning om att alla deras spelare ska bli bra. Annars är det rätt onödigt att betala spelarna.

Mattsson, Oldén, Trettenes, Weber m.fl kom upp under en period där Modos juniorverksamhet var värdelös men ingen har väl gjort något vettigt efter Modo heller. Förstörde Modo deras karriärer eller är spelarna inte tillräckligt talangfulla/bra?

Anton väntade hela sommaren och fick nöja sig med ett kontrakt i division ett. Det säger väl det mesta om honom och hans kvalitéer.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Nine: Jag ser din poäng, men jag tycker du är väl hård. Nyström var otroligt vass när han fick spela, westin spelade ungefär som att han var hur rutinerad som helst, byström var oxå bra! Någonstan känns det som att modo försummar vissa spelare. Att westin inte fick vara kvar i asplöven drar jag inga växlar av, maken till fantasilöst lag.

Sen som jag skrev så måste juniorerna få chansen att prestera i rätt omgivning, nyström,westin,byström.. fick ju spela med en kfop och en madsen som hade kuksäsonger båda två.

Jag skulle önska att man kunde använda sig mer av samarbetet Modo-löven, att kunna ha spelare som spelar matcher med löven och modo i rent utvecklingsyfte.

Kommentera