1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1550192

Sv: RE-building the future 2012/2013

Nine:

Är knappast bara supportrarna som överskattar juniorerna i sådana fall. Nu hade Westin otur med sin skada, men nog fan var förväntningarna högra även från MoDo-håll?

Samma sak med Mattsson, Oldén, Trettenes, Weber med flera.

Anton Byström spelade riktigt stabilt när han kom upp i laget (lite som Gunnarsson gör i år), men frågan är varför de inte fortsätter utvecklas. Jag köper inte snacket om att "juniorer alltid utmärker sig i lag i motgång eftersom de kan spela utan press" etc., även om det såklart stämmer i vissa fall.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Bad_Brett: Vi har scouter i NHL som är oerhört nogranna, även dyker det upp en Daigle här och en Patrick Stefan där.

Under "guldåren" i Modo kom Mattias Karlin som en blivande superstjärna efter att ha fått pris som sveriges bäste forward i sin årskull, långt före Niklas Nordgren i rankingen.

Det kommer skador emellan eller som någon konstaterade så fortsätter spelaren inte utvecklas.

Kort sagt så är det helt enkelt inte så lätt att förutsäga vilka som kommer att bli bra.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013

Bad_Brett:

Modo har väl alltid en förhoppning om att alla deras spelare ska bli bra. Annars är det rätt onödigt att betala spelarna.

Mattsson, Oldén, Trettenes, Weber m.fl kom upp under en period där Modos juniorverksamhet var värdelös men ingen har väl gjort något vettigt efter Modo heller. Förstörde Modo deras karriärer eller är spelarna inte tillräckligt talangfulla/bra?

Anton väntade hela sommaren och fick nöja sig med ett kontrakt i division ett. Det säger väl det mesta om honom och hans kvalitéer.

Kommentera