1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1555377

Sv: MoDo Hockey - Frölunda Indians 2013-01-29

Bad_Brett:

Många spelare, och andra också förresten vill ju gärna att spelarna skall kunna "göra upp" med varandra under match. Ett annat argument är att har man gjot en tjuvsmäll så skall man få sona för det. Det räcker alltså inte med domarnas och disciplinnämnders straffskalor.

Jag fick en lysand idé. Varför kan inte de som vill göra upp, gå MMA-matcher mot varandra en gång i veckan på bästa tv-tid? På det sättet så får de ju genomföra det de vill uppnå och vi får lite våld att titta på samtidigt.

Ledin lär väl visserligen få gå fler matcher än alla andra eftersom han behöver straffas hårdare.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda Indians 2013-01-29

NuMo: Själv kan jag omöjligen förstå varför Uffe inte ville spela Ludde mer. Hägg har naturligtvis en enorm talang. Han är stor, stark och ganska bra på skridskorna, men han är inte riktigt där ännu. Massor av felbeslut som beror en hel del på övermod.

Kuosa och för den delen Påhlsson gjorde sin bästa match. Jag tror att han helt enkelt behöver tid att komma in i spelet i sin nya klubb. Han var ju dessutom skadad i över en månad. Tack och lov verkar han betydligt tuffare än Lehtivuori och Cumiskey, även om han inte är en särskilt tuff back.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda Indians 2013-01-29
NuMo: Trist för dom dom möter Jämtin bara. Dom går fram, jabbar lite, Jämtin svarar med att slå dom med en hockeyklubba över käften.
Kommentera