1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1558234

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
J F K: Du hänvisar till tveksamma källor. Förklara varför Skellefteå gjorde som de gjorde?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Gurra88: Komiskt att du beskyller JFK för hänvisning till tveksamma källor, när din egen argumentation i stort bygger på ett enda nätrykte om Möller.
Märker du inte att hela HS skrattar åt dina tokanalyser ända sen ditt berömda uttalande om vårt sämsta lag genom tiderna som blev ett guldlag?
Ditt raljerande om att Modofansen dessutom försvarar Forsberg bara för att han skulle vara klar för Modo är ju bara skrattretande, då han uppenbarligen har försagt sig i en intervju där han säger att han är klar för en annan liga.
Nu kan han iofs ha lagt ut en dimridå men låter inte troligt.
Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Gurra88: "Att sen Anders förnekar är väl självklart. Vad väntade ni er? Han har oerhört mycket att förlora i trovärdighet om det bekräftas att han inte kunde låta bli att försöka rekrytera till sin kommande klubb.."

Jag hade precis skrivit ett långt inlägg där jag menade att jag inte med säkerhet kan uttala mig. Jag försökte också förklara att det är inte svart eller vitt och gav ett exempel på hur det KAN ha gått till.

Trots det tror du att jag försvarar Anders. Jag har ju inte tagit ställning då jag inte har en aning om hur det gått till.

Sannolikt är det en tolkningsfråga, ungefär som att jag upplever dig som en riktigt stor jubelidiot medan du själv tycker att du är guds gåva till människan. Vem har rätt? Frågar man dina - eventuella - vänner kanske man får ett svar, men frågar man de flesta på forumet får man sannolikt ett annat.

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Gurra88: Källan till Möller-ryktet är dock en post i ett kommentarsfält på internet. På tal om tveksamma källor.
Kommentera