1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481593 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1558593

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Berka: Ja vad jag tror...tror fan att det inte betyder ett skit.

Belackarna kommer att kraxa som kråkor ifall det blir tva raka torskar efter uppehållet...fast det är bortamatcher...å dessutom mot LHC å HV.

Skulle inte förvåna mig om att allt är som om han fortfarande står i båset(AF alltså)...spelidén kvarstår även utan han i båset.

Å såg i norran.se häromdan att Möller förhandlar om ett flerårs kontrakt där bara detaljerna kvarstår...vore konstigt ifall han säger så om han tänker rita på för annat lag i t.ex KHL eller så...å är det nu för Skellefte det lutar åt så torde han trivas i klubben fast han är Ståckhålms kis...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Knegare:

Samtidigt är det mycket spel för gallerierna. Jag tvivlar inte på att Möller är i långt gångna förhandlingar med SAIK, men som marknaden fungerar idag kan vi nog utgå ifrån att Möller och agenten åtminstone håller ena ögat öppet.

Problemet är, att om exempelvis MoDo skulle lägga ett jättebud på Möller, så skulle ju Möller ändå inte kunna erkänna det, för då skulle han själv hamna i blåsväder. Min poäng är, att bara för att han förhandlar med SAIK betyder det inte att han inte ser över marknaden.

Personligen tror jag han blir kvar och att Holloway hamnar i Ryssland/Schweiz/Nordamerika. Men det är så mycket konstigt som händer under ytan att jag ingenting förvånar mig längre.

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Knegare: Möller är en väldigt kompetent spelare, ni får vara glada om han kritar på!   

Ja nä det tror nog jag oxå, man har haft speliden i 46 omgångar så man vet nog framgångsreceptet AF mfl. har lagt fram så det lär väl bara rulla på.

Kommentera