1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480355 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1558720

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Gurra88: nä hade du inte suttit och dumt nog påstått att du vet att AF har gjort fel, när du inte kan veta de, då hade denna debatt varit över igår morse!
Nu har du suttit och påstått att du vet till 100% att Det är på ditt sätt, då tycker jag faktiskt att man har rätt att ifrågasätta hur i hela fridens namn du kan vara säker på din sak eftersom det är teoretiskt sett helt omöjligt ellerhur!!
Sen är det inte ett jäkla liv på oss för att du snackar dynga om Forsberg, de skiter nog alla här i,det är däremot massa här som blir lack när du ljuger, skriver att du vet saker som du inte kan veta och med såna argument skriva 200 inlägg i våran bok på 2 dagar.

Så för att summera. Vi skiter i om du kallar Forsberg för kukhuvud, värdelös, fuskare eller vad som helst, vi bryr oss inte, även om du målar upp den bilden bara för att vi skäller på dig.
Vi skäller bara på dig för du går inte att debattera med, du kan aldrig se den andra sidan av myntet och när du sen raljerar om att de är klart Forsberg har gjort si och så allt efter vad 1 (ett) rykte från en skribent på norran TROTS att detta ryckte starkt dementerats från alla personer som var inblandad i de!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Berka: du behöver inte spåra ur, svara bara på frågan. hade det varit samma liv om jag sågat SAiK:s ledning istället?

Säkert ett jättebra inlägg, jag orkade inte läsa mer än 2 rader
Kommentera