1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480343 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1558796

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Samuelsson på väg över pölen igen enligt expressen. Lite synd då jag tycker att han verkligen fått ordning på Modo, men precis som alla coacher - och människor - har även han svagheter. I hans fall är det främst coachingen på backsidan som gör mig fullständigt vansinnig. L och C...

Det lär i alla fall inte minska rykterna om att Anders F kommer hem till Modo nästa säsong...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

J F K:

Jag tycker att det känns rimligt att byta coach nu. Det var nog viktigt att få in Samuelsson i ett läge där det kändes som att MoDos tidigare coacher blev överkörda, men nu är det dags att ta ytterligare ett steg och då tror jag att det finns bättre alternativ.

- Han har inte tagit vara på de unga killarna. Byström och Hari har säkert tvivelaktig attityd, men jag hoppas att MoDo kan bli en klubb som klarar av att hantera även oslipade diamanter.

- Hur man än vrider och vänder på det så tyder coachingen av sonen samt formeringen av backparen på dålig fingerstoppskänsla.

- Han är ingen vidare matchcoach. Han kan låsa sig vid små detaljer (som isen är dåligt spolad inför en straffläggning), men agerar ofta för sent då matchen redan är körd.

Nu blev det fokus på det negativa. Givetvis ska Uffe hyllas eftersom han har lyckats ta laget till slutspel två år i följd. Men om målsättningen är att bli ett topplag, tror jag att det finns bättre alternativ.

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

J F K: Tampa Bays organisation alltså. Inte tusan kan han få en roll som huvudtränare där? Assisterande då?

Ananrs kanske han borde höra med Washington.. Dom lär väl vara lämpligt nöjd med sitt tränar par hittils i år =)

Kommentera