1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478921 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1558833

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
zigge: Hari är ett jäkla frågetecken.
Stundtals i Modo har han gjort mycket bra saker, skapat ytor med sin spelstil och väldigt ofta hittat in på kassen, något han verkligen är hans signum i juniorligan. Men så har vi dedär att han faller bort så kopiöst i bättre serier så även i DIF.

Jag har lite samma känsla för possler, han levererar i juniorligan och en lite i landslagsamanhang, men så fort det steppas upp, as och es då är det tvärnit på produktionen.
Han är ung samt att det är skillnad på junior och seniorligor, men jag är skeptisk tyvärr.

Hur går det för Byström i Örebro?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Berka: Att säga att Possler inte producerar på ES nivå är väl ändå ganska svårt att påstå då han haft oerhört lite speltid, är 18år gammal och ändå pyttsat in 2mål i elitserien.

På EP står det att han spelat 9matcher. Men det är väl snarare kanske 3-4st som han haft chansen å spelat mer än någon minut? Men ja visst finns risken att han blir en ny Jesper Olofsson.

Enligt EP har Ludde spelat 5 matcher och är +2 men poänglös. Ingen anong om speltid m.m.

För övrigt en kille som jag tycker det var väldigt synd att Modo släppte/tappade var Marcus Bohman. Han känns som en kille som kan bli en bra defensiv ES back med liten risk för NHL och måttlig risk för KHL. Samtidigt som han verkade ha bra inställning om upplevdes som en bra kapten för J20.

Kommentera