1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1559307

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Med rädsla man skriver i den här tråden igen.. MAn blir rätt att någon ska komma o trolla sönder hela boken. =) Men skit samma idag.

http://www.expressen.se/sport/hockey/elitserien/kaptenen-i-mote-med-sparkade-forsberg/

Man undrar ju om spelarna verkligen stod bakom beslutet? Då kaptenen inte hade en aning om att han skulle få kicken tydligen? (För visst sas det väl att spelarna stod bakom beslutet?)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Monno: som jag sagt så viste spelarna inget om det men tvingas stå bakom ledningen varesig vad man anser personligen i frågan.
Hur skulle det se ut om ledningen sparkar huvudtränaren och laget protesterar, det skulle inte precis ena laget inför stundande slutspel.

Jag tror saik sparkade Anders då han var klar för (Modo) och det är en ytterst trolig motståndare i slutspelet, man hade dessutom redan tänkt göra om inför nästa säsong där Anders inte var med.
Spelarna tvingas stå bakom ledning (deras arbetsgivare) även om det kan ha funnits några i truppen som villa ha Anders kvar.
Tidningarna börja spekulera i varför eftersom dom inget vet och får fram att Anders försökt värva spelare, något som dementerats av alla, även saiks högsta höns sade dagen efter i en presskonferens att man sparkade Anders bara på grund av att han gjort klar med ny klubb och att man upplevt han som ofokuserad.

Fritt fram för trollning ;-)
Kommentera